Personvern

Personvern

Informasjon om informasjonskapsler og personvern


Velkommen til 4Designs informasjonskapsler og personvernsiden. Vi verdsetter ditt personvern og ønsker å gi deg klarhet og transparens når det gjelder bruk av informasjonskapsler og håndtering av personlige opplysninger på vår nettside.


Informasjonskapsler (cookies)


En informasjonskapsel, også kjent som en "cookie", er en liten tekstfil som lagres på din enhet når du besøker en nettside. Denne filen inneholder informasjon som kan gjenkjennes av nettsiden senere, enten i løpet av samme økt eller ved fremtidige besøk.


4Design bruker informasjonskapsler av ulike årsaker.


Først og fremst bruker vi informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på nettsiden vår, for eksempel ved å huske dine preferanser og tilpasse innholdet til dine interesser. Vi bruker også informasjonskapsler for å samle inn anonymisert statistikk om hvordan besøkende bruker nettsiden, slik at vi kan forbedre og optimalisere den.


Tredjeparts informasjonskapsler


I tillegg til våre egne informasjonskapsler, kan det hende at vi tillater visse tredjepartsleverandører å plassere informasjonskapsler på enheten din når du besøker nettsiden vår. For eksempel bruker vi Google Analytics for å samle inn informasjon om besøkendes atferd og bruk av nettsiden. Disse informasjonskapslene hjelper oss med å analysere og forstå hvordan nettsiden vår blir brukt, slik at vi kan gjøre den bedre for deg.


Personvern


Når du besøker nettsiden vår, kan det hende at vi samler inn visse personlige opplysninger fra deg, for eksempel navn, e-postadresse eller telefonnummer, hvis du velger å gi oss disse opplysningene frivillig. Vi behandler all personlig informasjon i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.

Vi deler ikke personlig informasjon med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å levere tjenester til deg eller i samsvar med juridiske forpliktelser.


Sikkerhet


Vi tar sikkerheten til dine personlige opplysninger på alvor og har implementert passende sikkerhetstiltak for å beskytte dem mot uautorisert tilgang, tap, misbruk eller endring. Vi oppdaterer og forbedrer kontinuerlig våre sikkerhetstiltak i tråd med beste praksis.


Dine valg


Du har rett til å kontrollere og administrere informasjonskapsler i nettleseren din. Du kan velge å blokkere eller begrense informasjonskapsler ved å endre innstillingene i nettleseren din. Vær oppmerksom på at ved å deaktivere visse informasjonskapsler kan det hende at visse funksjoner på nettsiden vår ikke